Argentina - Mexiko 2-0 i Fotbolls VM 2022

Argentina - Mexiko slutade 2-0 till Argentina efter mål av Leo Messi och Enzo Fernandez. Detta var lagens andra match i Grupp C i Fotbolls VM 2022. Argentina var tvugna att gå för vinst efter förlusten mot Saudiarabien. Mexico fick bara oavgjort i sin första match och behövde också en vinst här. Matchen spelades på Lusail Stadium i Al Daayen den 26 nov kl 20:00 svensk tid och sänds på TV av TV4 samt via livestream hos CMORE. Här hittar du all information om denna VM matchen med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds. Argentina är favoriter i denna andra match i grupp C!

Bästa odds Argentina - Mexiko i VM 2022

Här följer bästa odds på matchen från svenska spelbolag som uppdateras automatiskt:

Argentina - Maxiko Fotbolls VM

Laguppställningar Argentina - Mexiko 26/11

Officiella laguppställningar för Argentina och Mexiko i deras andra match i VM 2022:
Argentinas laguppställning 4-2-3-1 - Officiell
Målvakt: Martinez
Försvar: Montiel, Martinez, Otamendi, Acuna
Mittfält: de Paul, Rodriguez
Mittfält: Di Maria, Messi, MacAllister
Anfall: Martinez
Här kan du se hela Argentinas trupp till VM

Mexikos laguppställning 3-5-2 - Officiell
Målvakt: Ochoa
Försvar: Moreno, Araujo, Montes
Mittfält: Gallardo, Chávez, Guardado, Herrera, Alvarez
Anfall: Vega, Lozano
Här kan du se hela Mexikos trupp till VM

Speltips Argentina - Mexiko 26 november 2022

Argentina spelade passivt och åkte på en riktig stjärnsmäll mot Saudiarabien. Efter att Messi rullat in straffen slutade man att kämpa och efter att man släppt in två mål kunde man inte vända och fick därfrö stryk. Nu måste det bli vinst om inte VM ska sluta i katastrof för Messi och Argentina. Full fart framåt gäller och nu möter man ett Mexiko som är mycket bra och det blir till att verkligen få igång spelet. Kniven mot strupen och vi tror att Argentina reser sig och får med sig alla poängen.

Mexiko spelade bra mot Polen och var värda segern. Men man kan inte göra mål och då blir det inga vinster. Därför blev det 0-0 och nu väntar ett betydligt svårare motstånd. Nu handlar det om att få ut maximalt av laget om man ska ha en chans mot Argentina. Här finns inga stora stjärnor men med ett starkt lagspel kan de kanske ge Argentina en match. Mexico saknar en naturlig målskytt vilket gör att man inte kan rå på Argentina i denna matchen. Lozano behöver få in nåt mål om det ska gå vägen.

Speltips: Argentina vinner med 3-1!

Livestream Argentina - Mexiko 26/11 2022

Matchen Argentina - Mexiko sänds på tv med matchstart kl 20:00 av TV4 och det betyder att livestream finns tillgänglig hos CMore.

Erbjudanden VM 2022

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

bet365

NoAccountBet har just nu den största bonusen till nya kunder på VM. De erbjuder detta erbjudande till nya kunder: