Argentina - Saudiarabien 1-2 i Fotbolls VM 2022

Matchen Argentina - Saudiarabien slutade 1-2 och detta är en av VMs största skrällar någonsin! Detta var den första matchen i Grupp C i Fotbolls VM 2022 i Qatar. Matchen spelades på Lusail Stadium i Al Daayen den 22 nov kl 11:00 svensk tid och sänds på TV av SVT samt via livestream hos SVT play. Här hittar du all information om denna VM matchen med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds. Argentina är solklara favoriter i denna första match i grupp C!

Bästa odds Argentina - Saudiarabien i VM 2022

Här följer bästa odds på matchen från svenska spelbolag som uppdateras automatiskt:

Argentina - saudiarabien Fotbolls VM

Laguppställningar Argentina - Saudiarabien 22/11

Här är de officiella laguppställningar för Argentina och Saudiarabien i deras första match i VM 2022:
Argentinas laguppställning 4-5-1 - Officiell
Målvakt: Martinez
Försvar: Molina, Romero, Otamendi, Tagliafico
Mittfält: Gomez, de Paul, Messi, Paredes, Di Maria
Anfall: Martinez
Här kan du se hela Argentinas trupp till VM

Saudiarabiens laguppställning 4-4-2 - Officiell
Målvakt: Al-Owais
Försvar: Albulayhi, Al-Amri, Abudhamid, Al-Tambakti
Mittfält: Al Malki, Al-Dawsari, Al-Shehiri, Kanno
Anfall: Al-Faraj, Al Brikan
Här kan du se hela Saudiarabiens trupp till VM

Speltips Argentina - Saudiarabien 22 november 2022

Argentina gjorde ett starkt VM kval och gick obesegrade igenom hela kvalspelet. Det blev 11 segrar och 6 oavgjorda och det räckte till en andraplats i kvalet efter Brasilien. Noterbart är att man på dessa 17 matcher hade 27-8 i målskillnad. En stark defensiv med enbart 8 insläppta mål på 17 matcher alltså. Dock kan man klaga lite på offensiven och det är kanske där som Argentina och Messi måste hitta rätt om det ska kunna bli ett VM guld. Men man kan konstatera att Argentina är mycket svårslagna och att besegra Saudiarabien borde inte vara något problem.


Saudiarabien tog sig till VM genom att vinna sin kvalgrupp som även bestod av dessa lag: Japan, Australien, Oman, Kina och Vietnam. Det blev 7 segrar 2 oavgjorda och en förlust på de 10 matcherna i kvalet. Målskillnaden stannade på 12-6 på dessa 10 matcher och precis som Argentina så har Saudiarabien sin stora styrkan i defensiven. Vi kan med andra ord förvänta oss en målsnål match. Saudiarabien bör få det svårt mot ett på pappret mycket bättre landslag. Men vi tror att de kommer sälja sig dyrt men att de till slut kommer att få ge sig.

Speltips. Argentina vinner med 2-0!

Livestream Argentina - Saudiarabien 22/11 2022

Matchen Argentina - Saudiarabien sänds på tv med matchstart kl 11:00 av SVT och det betyder att livestream finns tillgänglig hos SVTPlay

Erbjudanden VM 2022

Comeon ger alla chansen att vinna 1 miljon kr varje dag och ett bra erbjudande till nya kunder:

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

bet365

Comeon ger alla chansen att vinna 1 miljon kr varje dag och ett bra erbjudande till nya kunder: