Åttondelsfinaler i Fotbolls VM 2022

Här kan du läsa om alla åttondelsfinalerna i vinterns Fotbolls VM. Det är totalt 8 matcher som ska spelas och vi ger dig alla förutsättningar för matcherna och vilka som kan komma att mötas sett till hur grupperna ser ut och troliga vinnare av grupperna. Vi går igenom match.

Åttondelsfinaler Fotbolls EM 2021

Åttondelsfinaler Spelschema

Lördag 3 december
16:00 1A v 2B (Khalifa International Stadium, Al Rayyan
20:00 1C v 2D (Ahmad Bin Ali Stadium, Al Rayyan)

Söndag 4 december
16:00 1D v 2C (Al Thumama Stadium, Doha)
20:00 1B v 2A (Al Bayt Stadium, Dakhira)

Måndag 5 december
16:00 1E v 2F (Al Janoub Stadium, Al Wakrah
20:00 1G v 2H (Stadium 974 Stadium, Doha)

Tisdag 6 december
16:00 1F v 2E (Education City Stadium, Al Rayyan)
20:00 1H v 2G (Lusail Stadium, Al Daayen)

Åttondelsfinal 1: 1A v 2B (Troligt Holland - USA)

I Åttondelsfinal 1 som spelas lördag den 3 december kl 16:00 spelar vinnaren av Grupp A där det mesta talar för att det är Holland som är det starkaste laget i den gruppen. Även Senegal kanske kan skrälla och vinna grupp A. Vi tror inte att Qatar och Ecuador kan ta sig vidare i Grupp A.
I Grupp B är det troliga att det är USA som tar andra platsen bakom England i gruppen. Denna åttondel kan dock ändra sig då det är jämnt om vem som blir tvåa i grupp B.
Så en trolig åttondelsfinal 1 kan bli Holland - USA

Åttondelsfinal 2: 1C v 2D (Troligt Argentina - Danmark)

I Åttondelsfinal 2 som spelas lördag den 3 december kl 20:00 spelar vinnaren av Grupp C där Argentina är storfavorit att ta hem gruppsegern. Mexiko, Polen och Saudiarabien är övriga i gruppen får troligen slåss om att bli tvåa i gruppen om inte Argentina levererar.
I Grupp D är det troliga att det är Danmark som tar andra platsen bakom Frankriken i gruppen. Tunisien och det andra laget i gruppen tror vi inte klarar sig vidare.

Så en trolig åttondelsfinal 2 kan bli Argentina - Danmark

Åttondelsfinal 3: 1D v 2C (Troligt Frankrike - Polen)

I Åttondelsfinal 3 som spelas söndag den 4 december kl 16:00 spelar vinnaren av Grupp D där Frankrike tippas som gruppvinnare och blir det troliga motståndet som första lag.
I Grupp C är jämnt skägg mellan Polen och Mexiko att bli tvåa efter Argentina sett till oddsen vi tror ändå att Polen är det lite starkare laget med Lewandovski i form.

Så en trolig åttondelsfinal 3 kan bli Frankrike - Polen

Åttondelsfinal 4: 1B v 2A (Troligt England - Senegal)

I Åttondelsfinal 4 som spelas söndag den 4 december kl 20:00 spelar vinnaren av Grupp B där England är storfavorit att ta hem gruppsegern.
I Grupp A är det troliga att det är Senegal som tar andra platsen även Ecuador är en tänkbar motståndare i denna åttondelsfinal.

Så en trolig åttondelsfinal 4 kan bli England - Senegal

Åttondelsfinal 5: 1E v 2F (Troligt Spanien - Kroatien)

I Åttondelsfinal 5 som spelas måndag den 5 december kl 16:00 spelar vinnaren av Grupp E där Spanien och Tyskland slåss om att vinna gruppen. Spanien får tipset här.
I Grupp F är det troliga att det är Kroatien som tar andra platsen bakom favoriterna Belgien i gruppen. Marocko och Kanada är för dåliga för att utmana tror vi.
Så en trolig åttondelsfinal 5 kan bli Spanien - Kroatien

Åttondelsfinal 6: 1G v 2H (Troligt Brasilien - Uruguay)

I Åttondelsfinal 6 som spelas måndag den 5 december kl 20:00 spelar vinnaren av Grupp G där Brasilien är klara favoriter att ta hem gruppsegern. Kroatien slutar nog tvåa och Marocko och Kanada blir utslagna.
Grupp H har flera bra lag och det troliga är att Uruguay är den som grejar andraplatsen. Sydkorea kanske kan skrälla och är då en utmanare om andraplatsen.

Så en trolig åttondelsfinal 6 kan bli Brasilien - Uruguay

Åttondelsfinal 7: 1F v 2E (Troligt Belgien - Tyskland)

I Åttondelsfinal 7 som spelas tisdag den 6 december kl 16:00 spelar vinnaren av Grupp F där Belgien är den troliga gruppvinnaren sett till oddsen.
I Grupp E är jämnt skägg mellan Spanien och Tyskland att bli tvåa eller etta så något av lagen är troliga här Vi tippar att Tyskland drar det kortaste strået och tar andra platsen.

Så en trolig åttondelsfinal 7 kan bli Belgien - Tyskland

Åttondelsfinal 8: 1H v 2G (Troligt Portugal - Schweiz)

I Åttondelsfinal 8 som spelas tisdag den 6 december kl 20:00 spelar vinnaren av Grupp H där Portugal är det mest troliga alternativet att vinna grupp H. Övriga lag som kan hamna här är Uruguay och Sydkorea. Ghana är underdogs och det ska mycket till att de ska klara sig vidare.
I Grupp G är det jämnt bakom Brasilien och just nu tror vi att Schweiz är det lite starkare laget. Serbien och Kamerun kan dock utmana om de får allt att stämma så denna del av åttondelen är mycket oviss.

Så en trolig åttondelsfinal 8 kan bli Portugal - Schweiz

Bästa odds på Åttondelsfinaler VM 2022

Här nedan kan du redan nu följa bästa odds på alla VM-matcher. När respektive åttondelsfinal blir klar följer du de bästa oddsen här:

Livestream Åttondelsfinaler Fotbolls VM 2022

Matcherna sänds i TV4 och SVT och det betyder att livestream finns tillgänglig hos CMORE och SVT/Play som du ser i spelschemat ovan. CMORE livestream kostar en slant men istället är den helt reklamfri. CMORE sänder hälften av alla matcher i VM 2022 vilket gör att dessa går att se via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV. SVTPlay som sänder den andra hälften av åttondelsfinalerna är helt gratis.

Erbjudanden VM 2022

Här kommer vi inom kort ladda upp med alla bra erbjudanden från spelbolagen på Fotbolls VM 2022

FAQ - Vanliga frågor om Tv-Tider Fotbolls VM

Här hittar du vanliga frågor om TV-tiderna för Fotbolls VM. Här har även vi samlat de vanligaste frågorna om livestream av VM i Fotboll.

📆 När spelas åttondelsfinalerna i Fotbolls VM?
📆 Det är åtta åttondelsfinaler som spelas i VM i Fotboll. Åttondelsfinaler spela med två matcher per dag från Lördag 3 december 2022 till Tisdag 6 december 2022. Se alla Åttondelsfinalerna i VM här
📺 Vilka lag möts i Åttondelsfinalerna i VM?
📺 De två bästa lagen i varje grupp går vidare och spelar i åttondelsfinalerna. Vilka lag det blir vet vi först efter att grupperna är färdigspelade, men du kan hitta vilka som blir de troliga här
📆 Vilken tid spelas åttondelsfinalerna i Fotbolls VM?
📆 Åttondelsfinalerna och alla slutspelsmatcher i VM spelas kl 16.00 och kl 20:00 varje dag.
.