Australien - Danmark i Fotbolls VM 2022

Matchen Australien - Danmark är tredje och avslutande matchen i Grupp D som spelas i Fotbolls VM 2022 i Qatar. Matchen spelas på Al Janoub Stadium i Al Wakrah den 30 nov kl 16:00 svensk tid och sänds på TV4 samt via livestream hos CMORE. Här hittar du all information om denna VM matchen med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds. Samtidigt möts de andra två lagen i gruppen Tunisien - Frankrike.

Bästa odds Australien - Danmark i VM 2022

Här följer bästa odds på matchen från svenska spelbolag som uppdateras automatiskt:

Australien - Danmark Fotbolls VM

Laguppställningar Australien - Danmark 30/11

Vi tror på följande laguppställningar för Australien och Danmark i deras tredje match i VM 2022:
Australiens laguppställning 4-1-4-1 - Preliminär
Målvakt: Ryan
Försvar: Atkinson, Wright, Rowles, Behich
Def Mittfält: Mooy
Mittfält: Boyle, Hrusic, Irvine, Leckie
Anfall: Duke
Danmarks laguppställning 4-3-3 - Preliminär
Målvakt: Schmeichel
Försvar: Maehle, Andersen, Christensen, Kristensen
Mittfält: Höjbjerg, Delaney, Eriksen
Anfall: Skov-Olsen, Poulsen, Bruun-Larsen
Här kan du se hela Danmarks trupp till VM

Speltips Australien - Danmark 30 november 2022

Australien har gjort det bra som tagit sig till VM. De har även en stark defensiv som blir svår att bryta ner för vilket lag som helst. Men mot ett starkt Danmark har man inte mycket att hämta. Danskarna ser starkare ut än på länge och bör kunna ta denna matchen och avancera vidare i VM. Över 90 minuter kommer det dock inte att hålla och vi tippar till fördel för Danmark.

Danmark gjorde ett mycket starkt VM kval och gick obesegrade igenom hela kvalspelet förutom sista matchen då de redan var klara. Danmark har dessutom inlett Nations League på ett övertygande sätt och Christian Eriksen är nu tillbaks efter sin hemska olycka i förra EM. I sista matchen kan det vara lite lurigt om Danmark rfedan är klara och luftar lite spelare. Vi tror dock att gruppen lever in i det sista och att Danmark måste få ett bra resultat.

Speltips. Danmark vinner med 2-1!

Livestream Australien - Danmark 30/11 2022

Matchen Australien - Danmark sänds på TV med matchstart kl 16:00 i TV4 och det betyder att livestream finns tillgänglig hos CMore.

Erbjudanden VM 2022

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder: