Australien - Danmark i Fotbolls VM 2022

Australien - Danmark slutade 1-0 och det blev därmed Australien och Frankrike som tog sig vidare till åttondelsfinal ifrån grupp D. Detta var den tredje och avslutande matchen i Grupp D som spelas i Fotbolls VM 2022 i Qatar. Matchen spelades på Al Janoub Stadium i Al Wakrah den 30 nov kl 16:00 svensk tid och sändes på TV4 samt via livestream hos CMORE. Här hittar du all information om denna VM matchen med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds. Samtidigt möts de andra två lagen i gruppen Tunisien - Frankrike.

Bästa odds Australien - Danmark i VM 2022

Här följer bästa odds på matchen från svenska spelbolag som uppdateras automatiskt:

Australien - Danmark Fotbolls VM

Laguppställningar Australien - Danmark 30/11

Här är officiella laguppställningar för Australien och Danmark i deras tredje match i VM 2022:
Australiens laguppställning 4-4-2 - Officiell
Målvakt: Ryan
Försvar: Degenic, Souttar, Rowles, Behich
Mittfält: Lecki, Irvine, Mooy, Goodwin
Anfall: Duke, McGree
Här kan du se hela Australiens trupp till VM

Danmarks laguppställning 3-4-3 - Officiell
Målvakt: Schmeichel
Försvar: Andersen, Christensen, Maehle
Mittfält: Kristensen, Höjbjerg, Eriksen, Jensen
Anfall: Lindström, Braithwaite, Skov Olsen
Här kan du se hela Danmarks trupp till VM

Speltips Australien - Danmark 30 november 2022

Australien ligger 2.a i gruppen inför den avslutande matchen. Det troligaste är att det räcker med ett kryss för att Australien ska ta sig vidare. Men för att vara helt säker så behövs det såklart en vinst. Man gjorde det bra när man lyckades vinna mot Tunisien men nu väntar ett tuffare motstånd i form av Danmark. De har även en stark defensiv som blir svår att bryta ner för vilket lag som helst. Men mot ett starkt Danmark har man inte mycket att hämta. Danskarna ser starkare ut än på länge och bör kunna ta denna matchen och avancera vidare i VM. Över 90 minuter kommer inte Australiens försvar att hålla tror vi och tippar Danmark vinner matchen.

Danmark gjorde en bra match mot Frankrike men det räckte inte hela vägen då Frankrike har lite mer spets på sina toppspelare. Annars spelade man jämnt och om man vill gå vidare i VM så krävs det att man slår Australien. Samtidigt kan man behöva ett par mål ifall Tunisen vinner mot ett redan klart Frankrike. Ja det blir en spännande match att följa om vem som tar andraplatsen i gruppen bakom redan klara Frankrike. Christian Eriksen är nu tillbaks efter sin hemska olycka i förra EM och blir viktig i en sån här match. Danmark kommer gå för seger och de tror vi att de löser. De saknar troligen Simon Kjaer i denna matchen då han dras med en skada. Nelsson ersätter på backen som sist. Christensen, Cornelius, Jensen och Kristensen riskerar alla att bli avstängda om de drar på sig ett gult kort i matchen.

Speltips. Danmark vinner med 3-1!

Livestream Australien - Danmark 30/11 2022

Matchen Australien - Danmark sänds på TV med matchstart kl 16:00 i TV4 och det betyder att livestream finns tillgänglig hos CMore.

Erbjudanden VM 2022

Unibet har en ny VM-Bonus på 100% upp till 500 kr. Gäller under hela VM så passa på:

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

bet365

Tipwin är ett spelbolag med svensk licens och en bra oddsbonus just nu!

Tipwin VM 2022