Danmark - Tunisien 0-0 i Fotbolls VM 2022

Matchen Danmark - Tunisien slutade 0-0 i första matchen i Grupp D som spelas i Fotbolls VM 2022 i Qatar. Matchen spelas på Education City Stadium i Al Rayan den 22 nov kl 14:00 svensk tid och sänds på TV av SVT samt via livestream hos SVT play. Här hittar du all information om denna VM matchen med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds. Danmark är solklara favoriter i denna första match i grupp D!

Bästa odds Danmark - Tunisien i VM 2022

Här följer bästa odds på matchen från svenska spelbolag som uppdateras automatiskt:

Danmark - Tunisien Fotbolls VM

Laguppställningar Danmark - Tunisien 22/11

Följande laguppställningar är officiella för Danmark och Tunisien i deras första match i VM 2022:
Danmarks laguppställning 3-4-3 - Officiell
Målvakt: Schmeichel
Försvar: Andersen, Kjaer, Christensen
Mittfält: Kristensen, Höjbjerg, Delaney, Maehle
Anfall: Skov-Olsen, Dolberg, Eriksen
Här kan du se hela Danmarks trupp till VM

Tunisiens laguppställning 3-4-3 - Officiell
Målvakt: Dahmen
Försvar: Talbi, Meriah, Bronn
Mittfält: Dräger, Skhiri, Laidouni, Abdi
Anfall: Ben Slimane, Jebali, Msakni
Här kan du se hela Tunisiens trupp till VM

Speltips Danmark - Tunisien 22 november 2022

Danmark gjorde ett mycket starkt VM kval och gick obesegrade igenom hela kvalspelet förutom sista matchen då de redan var klara. Det blev 9 segrar och 1 förlust och det räckte till en förstaplats i kvalet före Skottland. Endast 3 mål släppte man in på hela kvalet så deras målskillnad var förkrossande 30-3. Man har även fortsatt med sitt fina spel under Nations League och är nu ett landslag att räkna med. I EM spelade man också en bra fotboll och tog sig ända till semifinal. Detta gör att Danmark är rankat på plats 11 i världen, mycket starkt av danskarna. Mot Tunisien är man det klart bästa laget och bör säkra tre poäng relativt enkelt.

Tunisien tog sig till VM genom att vinna mot Mali i sista kvalmatchen i Afrika med 1-0 över två matcher. I övrigt kan man säga at Tunisien har ett starkt försvar och är svåra att göra mål på. Men det kommer inte räcka mot ett heltaggat Danmark som flödar fram på kanterna. Vi kan med andra ord förvänta oss en målsnål match och att Tunisien får inrikta sig på kontring. Tunisien bör få det svårt mot ett på pappret mycket bättre landslag. Över 90 minuter kommer deras försvar inte att hålla och vi tippar på Dansk seger.

Speltips. Danmark vinner med 1-0!

Livestream Danmark - Tunisien 22/11 2022

Matchen Danmark - Tunisien sänds på tv med matchstart kl 14:00 av SVT och det betyder att livestream finns tillgänglig hos SVTPlay

Erbjudanden VM 2022

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

bet365

NoAccountBet har just nu den största bonusen till nya kunder på VM. De erbjuder detta erbjudande till nya kunder:

Comeon ger alla chansen att vinna 1 miljon kr varje dag och ett bra erbjudande till nya kunder: