England - Senegal i Fotbolls VM 2022

England - Senegal möts i åttondelsfinal 4 i Fotbolls VM 2022. Matchen spelas på Al Bayt Stadium i Dakhira den 4 nov kl 20:00 svensk tid och sänds på TV av SVT samt via livestream hos SVT play. Här hittar du all information om denna VM matchen med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds. Om det blir lika väntar förlängning och straffar.

Bästa odds England - Senegal i VM 2022

Här följer bästa odds på matchen från svenska spelbolag som uppdateras automatiskt:

Fotbolls VM

Laguppställningar England - Senegal 4/12

Officiella laguppställningar för England och Senegal i åttondelsfinalen i VM 2022:
Englands laguppställning 4-3-3 - Officiell
Målvakt: Pickford
Försvar: Walker, Stones, Maguire, Shaw
Mittfält: Rice, Bellingham, Henderson
Anfall: Saka, Kane, Foden
Här kan du se hela Englands trupp till VM

Senegals laguppställning 4-2-3-1 - Officiell
Målvakt: Mendy
Försvar: Sabaly, Kouilibaly, Diallo, Jakobs
Def Mittfält: Mendy, Ciss
Off Mittfält: Sarr, Ndiaye, Diatta
Anfall: Dia
Här kan du se hela Senegals trupp till VM

Speltips England - Senegal 4 december 2022

England vann övertygande med 3-0 mot Wales i sista gruppseplsmatchen och efter en trevande första halvlek fick man verkligen igång spelet. Foden och Rashford gjorde målen och vi tippar att de får chansen igen. Skulle dom inte ha dagen får Sterling och Saka komma in och göra mål. Nu väntar ett tuffare motstånd än Wales men vi tror att England är det starkare laget och slår Senegal. Vi tror att Southgate litar på sin startelva och kör samma uppställning som mot Wales. Kanske att Hendersson ersätts av Mount för att få det lite mer offensivt. England har goda chanser att vinna hela VM och då ska inte Senegal ha mycket att sätta emot. Det man får se upp med är Senegals snabba omställningar.

Senegal vann med 2-1 i sista gruppspelsmatchen mot Ecuador och tog därmed andraplatsen i gruppen bakom Holland. Senegal saknar Mané men nu verkar det som att laget har fått igång offensiven och blir farliga att tas med. I defensiven har man starka Koulibaly som tar bort alla inlägg och håller ihop backlinjen. Nu mot England kommer man nog försöka ligga lågt och satsa på omställningar med sina snabba spelare där framme. Men om England får igång spelet så tror vi inte att det räcker för Senegal som därmed blir utslaget ur VM. Idrissa Guye fick sitt andra gula kort och är avstängd och missar matchen. Vi tror att Koyate ersätter.

Speltips. England vinner med 2-1!

Livestream England - Senegal 4/12 2022

Matchen England - Senegal spelas på söndag den 4 december och sänds på tv med matchstart kl 20:00 av SVT och det betyder att livestream finns tillgänglig hos SVTPlay.

Erbjudanden VM 2022

Hajper har precis fixat en bra bonus till nya spelare under VM slutspelet:

Bet365 har ett av VMs bästa erbjudanden till nya kunder:

bet365

NoAccountBet har just nu den största bonusen till nya kunder på VM. De erbjuder detta erbjudande till nya kunder: