Final i Fotbolls VM 2022

Här kan du läsa allt om finalen i vinterns Fotbolls VM. Det är den största matchen och följs av miljontals tittar världen över. VM-finalen i fotboll spelas den 18 december kl 16:00 på den mäktiga Lusail Stadium i Al Daayen. Vi går igenom förutsättningar och vilka som kan komma att mötas sett till hur semifinalerna spelas. Vi går igenom de olika tänkbara finallagen!

Final i  Fotbolls Vm 2022

VM-Finalen Spelschema

Vilka lag som blir klara för VM-final blir klara efter att semifinalerna spelats klart. Vinnarna av respektive semifinal möts i finalen. Förlorarna gör upp om tredje priset. Så här spelas de sista matcherna i VM:

Match om tredje pris i Fotbolls VM 2022

Lördag 18 december
16:00 Förlorare SF1 - Förlorare SF2 (Khalifa International Stadium, Al Rayyan)

Final i Fotboll VM 2022

Söndag 18 december
16:00 Vinnare SF1 v Vinnare SF2 (Lusail Stadium, Al Daayen)

VM-Final: Vinnare semifinal 1 mot Vinnare semifinal 2

Som första finallag och hemmalag i finalen tippas Brasilien bli. De är det högst rankade laget i världen och har de vunnit sina matcher som förväntat är det dom som går till VM-final. Brasilien har VMs bästa trupp och är det lag som de allra flesta tippar som vinnare av hela VM. Men det är en lång turnering och det kan även bli så att Argentina eller Spanien står i denna final som hemmalag. Men om vi ska tippa är det alltså Brasilien som är en tänkbar finalist.
Som motståndare till Brasilien är det Frankrike som många tippar på. Har de gått så här långt så blir de farliga i en eventuell final. Frankirke har efter Brasilien ett mycket bra lag och kan även de vinna hela VM. De tippas av oss till att gå hela vägen och ta sig till finalen. Flera lag som kan tänkas spela i en eventuell final är England och Belgien som också har bra lag och är högt rankade.
Så en trolig VM-Final kan bli Brasilien - Frankrike

Match om tredje pris: Förlorare i semifinal 1 mot Förlorare i semifinal 2

I matchen om tredejpris är vårt tips att det ena laget blir Argentina och det andra laget blir Belgien. Det är de lag som vi tippar får göra upp i Bronsmatchen och blir trea i VM.
Så en trolig Bronsmatch kan bli Argentina - Belgien

Trolig VM-Final 2022

Så här skulle VM-finalen spelas om favoriterna vinner sina grupper och semifinalerna och spelat som förväntat:
Söndag 18 december
Final: 16:00 Brasilien v Frankrike (Lusail Stadium, Al Daayen)

Lördag 18 december
Bronsmatch: 16:00 Argentina - Belgien (Khalifa International Stadium, Al Rayyan)

Bästa odds på Finalen i VM 2022

Här nedan kan du redan nu följa bästa odds på alla VM-matcher. När respektive semifinal blir klar följer du de bästa oddsen på finalen här:

Livestream Final Fotbolls VM 2022

Matcherna sänds i TV4 och SVT och det betyder att livestream finns tillgänglig hos CMORE och SVT/Play som du ser i spelschemat ovan. CMORE livestream kostar en slant men istället är den helt reklamfri. CMORE sänder hälften av alla matcher i VM 2022 vilket gör att dessa går att se via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV. SVTPlay som sänder den andra hälften av åttondelsfinalerna är helt gratis.

Erbjudanden VM-Finalen 2022

Här kommer vi inom kort ladda upp med alla bra erbjudanden från spelbolagen på Fotbolls VM 2022

FAQ - Vanliga frågor om Tv-Tider Fotbolls VM

Här hittar du vanliga frågor om TV-tiderna för Fotbolls VM. Här har även vi samlat de vanligaste frågorna om livestream av VM i Fotboll.

📆 När spelas Finalen i Fotbolls VM?
📆 VM-finalen i fotboll 2022 spelas 18 december kl 16:00 på Lusail Stadium i Al Daayen, Qatar. Läs allt om VM-finalen i fotboll här
📺 Vilka lag möts i VM-finalen
📺 Efter att de två semifinalerna är färdigspelade vet vi vilka lag som möts i VM-final och vilka som får spela bronsmatch. Fram till dess kan du hitta vilka som blir de troliga finalisterna här
📆 Vilken tid spelas finalen i Fotbolls VM?
📆 Finalen spelas kl 16:00 svensk tid 18/12-2022.