Japan - Costa Rica i Fotbolls VM 2022

Matchen Japan - Costa Rica är lagens andra matchen i Grupp E i Fotbolls VM 2022 i Qatar. Matchen spelas på Ahmad Bin Ali Stadium i Al Rayyan den 27 nov kl 11:00 svensk tid och sänds på TV4 samt via livestream hos CMORE. Här hittar du all information om denna VM matchen med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds. Japan är favoriter i denna matchen.

Bästa odds Japan - Costa Rica i VM 2022

Här följer bästa odds på matchen från svenska spelbolag som uppdateras automatiskt:

Japan - Costa Rica Fotbolls VM

Laguppställningar Japan - Costa Rica 27/11

Vi tror på följande laguppställningar för Japan och Costa Rica i deras andra match i VM 2022:
Japans laguppställning 4-5-1 - Preliminär
Målvakt: Gonda
Försvar: Yamane, Itakura, Yoshida, Nagatomo
Mittfält: ITO, Tanaka, Endo, Morita, Minamino
Anfall: Asano


Costa Ricas laguppställning 4-4-2 - Preliminär
Målvakt: Navas
Försvar: Fuller, Duarte, Calvo, Oviedo
Mittfält: Torres, Borges, Tejeda, Benette
Anfall: Campbell, Contreras

Speltips Japan - Costa Rica 27 november 2022

Japan tog sig vidare till VM genom att sluta tvåa i sin kvalgrupp som vanns av Saudiarabien. Övriga lag i gruppen var Australien, Kina, Oman och Vietnam. Japan har ett spännade lag på gång med bland andra Liverpools Minamino. De får det givetvis tufft att gå vidare från gruppen då både Tyskland och Spanien är med i Grupp F. Men mot Costa Rica är man favoriter och vi tror att de vinner.

Costa Rica tog sig lite turligt till VM via Playoff mot Nya Zeeland som egentligen var det bättre laget i den matchen. Men nu är man i VM och får sikta in sig på försvar och kontringar. I matchen mot Japan kommer man att ha lite spel men även här tror vi att man får det svårt och får förlita sig på Keylor Navas i målet om det ska bli någon poäng här.

Speltips. Japan vinner med 1-0!

Livestream Japan - Costa Rica 27/11 2022

Matchen Japan - Costa Rica sänds på tv med matchstart kl 11:00 i TV4 och det betyder att livestream finns tillgänglig hos CMore.

Erbjudanden VM 2022

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder: