Kvartsfinaler i Fotbolls VM 2022

Här kan du läsa om alla kvartsfinalerna i vinterns Fotbolls VM. Det är totalt 4 matcher som ska spelas och vi ger dig alla förutsättningar för matcherna och vilka som kan komma att mötas sett till hur åttondelsfinalerna spelas. Vi går igenom match för match.

Kvartsfinaler Fotbolls EM 2021

Kvartsfinaler Spelschema

Kvartsfinalerna i VM blir klara efter att åttondelsfinalerna spelats klart. De spelas fredag och lördag enl följande spelschema:

Fredag 9 December
16:00 QF1: Vinnare 5 v Vinnare 6 (Education City Stadium, Al Rayyan)
20:00 QF2: Vinnare 1 v Vinnare 2 (Lusail Stadium, Al Daayen)

Lördag 10 december
16:00 QF3: Vinnare 7 v Vinnare 8 (Al Thumama Stadium, Doha)
20:00 QF4: Vinnare 4 v Vinnare 3 (Al Bayt Stadium, Dakhira)

Kvartsfinal 1: Vinnare 5 v Vinnare 6

I Kvartsfinal 1 som spelas fredag den 9 december kl 16:00 spelar vinnaren av åttondelsfinal 5 mot vinnaren av åttondel 5 och om vi får tippa kan det bli Spanien, Kroatien eller Tyskland som spelar som hemmalag.
Om allt går enligt oddsen så är det Brasilien som kommer stå för motståndet som bortalag i den första kvartsfinalen. Förutsatt att de vunnit sin åttondelsfinal.
Så en trolig kvartsfinal 1 kan bli Spanien - Brasilien

Kvartsfinal 2: Vinnare 1 v Vinnare 2

I Kvartsfinal 2 som spelas fredag den 9 december kl 20:00 spelar vinnaren av åttondelsfinal 1 mot vinnaren av åttondel 2 och om vi får tippa kan det bli Holland eller USA som spelar som hemmalag.
Den som står för motståndet är troligtvis Argentina om de lyckas ta sig vidare från sin åttondel. Även Danmark kan spela i denna kvartsfinal om de lyckas ta sig så långt.
Så en trolig kvartsfinal 2 kan bli Holland - Argentina

Kvartsfinal 3: Vinnare 7 v Vinnare 8

I Kvartsfinal 3 som spelas lördag den 10 december kl 16:00 spelar vinnaren av åttondelsfinal 7 mot vinnaren av åttondel 8 och om vi får tippa kan det bli Spanien, Tyskland eller Belgien som spelar som hemmalag.
Som bortalag är det alltså vinnaren av den sista åttondelen som står för motståndet. En trolig kandidat till detta är Portugal som är det lag som har störst chans att ta sig hit.
Så en trolig kvartsfinal 3 kan bli Belgien - Portugal

Kvartsfinal 4: Vinnare 4 v Vinnare 3

I Kvartsfinal 4 som spelas lördag den 10 december kl 20:00 spelar vinnaren av åttondelsfinal 4 mot vinnaren av åttondel 3 och om vi får tippa kan det bli Frankrike som de flesta tippas bli ett av lagen som hemmamatch. Ett alternativ kan vara Polen.
Som bortalag är det mest troliga att England kommer att hamna om de går som planerat. Den sista kvartsfinalen kan alltså bli ett riktigt tungviktarmöte mellan två stormakter inom Europesik fotboll. Ett alternativ kan vara Senegal
Så en trolig kvartsfinal 4 kan bli Frankrike - England

Troliga kvartsfinaler VM 2022

Så här skulle Kvartsfinalerna spelas om favoriterna vinner sina grupper och åttondelsfinalerna och spelat som förväntat:
Fredag 9 December
16:00 QF1: Spanien v Brasilien (Education City Stadium, Al Rayyan)
20:00 QF2: Holland v Argentina (Lusail Stadium, Al Daayen)

Lördag 10 december
16:00 QF3: Belgien v Portugal (Al Thumama Stadium, Doha)
20:00 QF4: Frankrike v England (Al Bayt Stadium, Dakhira)

Bästa odds på Kvartsfinaler VM 2022

Här nedan kan du redan nu följa bästa odds på alla VM-matcher. När respektive kvartsfinal blir klar följer du de bästa oddsen här:

Livestream Kvartsfinaler Fotbolls VM 2022

Matcherna sänds i TV4 och SVT och det betyder att livestream finns tillgänglig hos CMORE och SVT/Play som du ser i spelschemat ovan. CMORE livestream kostar en slant men istället är den helt reklamfri. CMORE sänder hälften av alla matcher i VM 2022 vilket gör att dessa går att se via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV. SVTPlay som sänder den andra hälften av åttondelsfinalerna är helt gratis.

Erbjudanden VM 2022

Här kommer vi inom kort ladda upp med alla bra erbjudanden från spelbolagen på Fotbolls VM 2022

FAQ - Vanliga frågor om Tv-Tider Fotbolls VM

Här hittar du vanliga frågor om TV-tiderna för Fotbolls VM. Här har även vi samlat de vanligaste frågorna om livestream av VM i Fotboll.

📆 När spelas kvartsfinalerna i Fotbolls VM?
📆 Det är fyra kvartsfinaler som spelas i VM i Fotboll. Kvartsfinalerna spelas med två matcher per dag från Fredag 9 december 2022 till Lördag 10 december 2022. Se alla Kvartsfinalerna i VM här
📺 Vilka lag möts i Kvartsfinalerna i VM?
📺 Efter att de åtta åttondelsfinalerna är färdigspelade vet vi vilka lag som spelas. Fram till dess kan du hitta vilka som blir de troliga här
📆 Vilken tid spelas kvartsfinalerna i Fotbolls VM?
📆 Kvartsfinalerna och alla slutspelsmatcher i VM spelas kl 16.00 och kl 20:00 varje dag.
.