Marocko - Kroatien i Fotbolls VM 2022

Läs allt om bronsmatchen mellan Kroatien - Marocko. Lagen möttes även i gruppspelet i matchen Marocko - Kroatien som slutade 0-0 i första matchen i Grupp F som spelas Fotbolls VM 2022 i Qatar. Matchen spelas på Al Bayt Stadium i Dakhira den 23 nov kl 11:00 svensk tid och sänds på TV av TV4 samt via livestream hos CMORE. Här hittar du all information om denna VM matchen med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds. Kroatien är favoriter i denna första match i grupp F!

Bästa odds Marocko - Kroatien i VM 2022

Här följer bästa odds på matchen från svenska spelbolag som uppdateras automatiskt:

Marocko - Kroatien Fotbolls VM

Laguppställningar Marocko - Kroatien 23/11

Vi tror på följande laguppställningar för Marocko och Kroatien i deras första match i VM 2022:
Marockos laguppställning 4-3-3 - Officiell
Målvakt: Bounou
Försvar: Attiyallah, Aguerd, Saiss, Hakimi
Mittfält: Amallah, Amrabat, Ounahi
Anfall: Boufal, Ziyech, En-Nesyri
Här kan du se hela Marockos trupp till VM

Kroatiens laguppställning 4-3-3 - Officiell
Målvakt: Livakovic
Försvar: Juranovic, Lovren, Gvardiol, Sosa
Mittfält: Modric, Brozovic, Kovacic
Anfall: Vlasic, Kramaric, Perisic
Här kan du se hela Kroatiens trupp till VM

Speltips Marocko - Kroatien 23 november 2022

Marocko gjorde ett starkt VM kval och gick obesegrade igenom sin kvalgrupp med 6 raka vinster. Dock mötte man Guinea-Bissau, Guinea och Sudan och att det till slut blev 20-1 i målskillnad kanske inte säger så mycket. Men att Marocko inför VM återfinns på en 24:e plats i Fifas världsranking är riktigt bra de har en chans att ta sig vidare till åttondelsfinal om de tar poäng i denna matchen. Nu möter man ett på pappret lite bättre lag men detta blir en jämn match tror vi.

Kroatien tog sig till VM genom att vinna sin kvalgrupp som även bestod av dessa lag: Ryssland, Slovakien, Slovenien, Cypern och Malta. Det blev 7 segrar 2 oavgjorda och en förlust på de 10 matcherna i kvalet och en förkrossande målskillnad på 21-4. Med andra ord ett starkt kval från Kroatien. Det fortsatte även i Nations League med 4 raka visnter i slutet mot bland andra Danmark och Frankrike. Men laget är långt ifrån så bra som det lag som tog sig till VM final 2018. Kroatien är favoriter men får nöja sig med ett kryss tror vi.

Speltips. En jämn match som slutar 1-1!

Livestream Marocko - Kroatien 23/11 2022

Matchen Marocko - Kroatien sänds på tv med matchstart kl 11:00 av TV4 och det betyder att livestream finns tillgänglig hos CMore.

Erbjudanden VM 2022

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

bet365

Hajper har precis fixat en bra bonus till nya spelare under VM slutspelet:

Bethard har en bra bonus till nya spelare under VM slutspelet: