Mexiko - Polen i Fotbolls VM 2022

Matchen Mexiko - Polen slutade 0-0 i första matchen i Grupp C som spelas i Fotbolls VM 2022 i Qatar. Matchen spelas på Stadium 974 i Al Daayen den 22 nov kl 17:00 svensk tid och sänds på TV av TV4 samt via livestream hos CMORE. Här hittar du all information om denna VM matchen med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds. Detta är på pappret en av VMs jämnaste matcher enligt oddsen!

Bästa odds Mexiko - Polen i VM 2022

Här följer bästa odds på matchen från svenska spelbolag som uppdateras automatiskt:

Mexiko - Polen Fotbolls VM

Laguppställningar Mexiko - Polen 22/11

Här är de officiella laguppställningarna för Mexiko och Polen i deras första match i VM 2022:
Mexikos laguppställning 4-3-3 - Officiell
Målvakt: Ochoa
Försvar: Gallardo, Moreno, Montes, Sanchez
Mittfält: Chávez, Alvarez, Herrera
Anfall: Vega, Martin, Lozano
Här kan du se hela Mexikos trupp till VM

Polens laguppställning 4-3-3 - Officiell
Målvakt: Szczesny
Försvar: Berezynski, Kiwior, Glik, Cash
Mittfält: Zalewski ,Krychowiak, Kaminski
Anfall: Szymanski, Lewandovski, Zielinski
Här kan du se hela Polens trupp till VM

Speltips Mexiko - Polen 22 november 2022

Mexiko kom tvåa i sin kvalgrupp efter Kanada. Det gör att man nu återigen spelar ett VM. Det blev jämnt i slutet och Kanada vann till slut på målskillnad. Detta gör ändå att Mexiko är rankat på plats 9 i världen och har ett bra landslag. Mot Polen blir det en jämn match och Mexiko är sett till oddsen mycket knappa favoriter. Mexikos nyckelspelare blir Raul Jimenez som spelar i Wolverhampton och är en erkänt duktig forward med sinne för mål. Kan han ha en bra match finns det chans för Mexiko!

Polen tog sig till VM genom att vinna mot Sverige i sista Playoffmatchen med 2-0. Surt för annars kanske det hade varit Sverige som spelat denna matchen. Men Polen har en av de bästa spelarna i världen i Robert Lewandowski och har han dagen kan han på egen hand avgöra denna matchen. Polen har ett starkt försvar och hoppas på att Lewa fixar biffen längst fram. Denna matchen mellan Mexiko och Polen är mycket oviss och vi tror att det blir ett kryss som utgångstips.

Speltips.Oavgjort 1-1!

Livestream Mexiko - Polen 22/11 2022

Matchen Mexiko - Polen sänds på tv med matchstart kl 17:00 av TV4 och det betyder att livestream finns tillgänglig hos CMore

Erbjudanden VM 2022

Betsson har en bra VM bonus till nya kunder och bra odds på alla VM matcher:

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

bet365

Tipwin är ett spelbolag med svensk licens och en bra oddsbonus just nu!

Tipwin VM 2022