Mexikos Trupp i Fotbolls VM 2022

Mexiko spelar i Fotbolls VM i Grupp C tillsammans med Argentina, Polen och Saudiarabien. Jorge Theiler som är Mexikos förbundskapten har nu tagit ut Mexikos trupp till VM. Största stjärnan i Mexiko är Hirving Lozano från Napoli. Nedan hittar du den officiella VM-truppen på 26 man.

Mexiko i Fotbolls VM

Matcher och TV-Tider Mexiko VM 2022

22 november Mexiko - Polen kl 17:00 spelas på Stadium 974 i Al Daayen och sänds på TV4/CMORE.
26 november Argentina - Mexiko kl 20:00 spelas på Lusail Stadium i Al Daayen och sänds på TV4/CMORE.
30 november Saudiarabien - Mexiko kl 20:00 spelas på Lusail Stadium i Al Daayen och sänds på SVT/SVTPlay

Fotbolls VM

Bästa odds Mexiko

Mexiko spelas för närvarande till 151,00 ggr pengarna hos Bet365

Betyg Mexikos spelartrupp

Mexiko är ett av nordamerikas bästa lag och deras trupp är blandat av spelare från den mexikanska ligan samt kryddat med toppspelare från Europa. Bästa spelare är nog Hirving Lozano från Napoli och Raul Jimenez ifrån Wolverhampton. Även på mitten finns Edson Alvarez från Ajax som en lovande spelare.

Målvakter - Betyg 2 av 5

Förstemålvakt i Mexiko är antingen Alfredo Talavera eller Rodolfo Cota som båda spelar i den mexikanska ligan. Mexiko saknar den absoluta toppmålvakten för att kunna gå riktigt långt i VM. Detta är

Backar - Betyg 3 av 5

Mexikos backar håller bra klass och det finns flera duktiga mittbackar som Julio Dominguez och Jesus Alberto Angulo. På ytterbackarna finns duktiga spelare som spelar i Europa som Nestor Araujo som spelar i Celta. Mexiko har av tradition haft ett starkt försvar kollektivt och det är det som är nyckeln snarare att det finns stjärnor.

Mittfält - Betyg 3 av 5

På mittfältet har Mexiko Edson Álvarez från Ajax som är dendefensiva playmakern. Han är den på mittfältet som ska styra tempot. Erick Gutierrez från PSV spås också få en del speltid i detta Vm och här har man många spelare som är duktiga. Kanske att det saknas en eller två toppspelare för att det ska bli ett högre betyg.

Anfallare - Betyg 4 av 5

Mexikos anfall är riktigt vasst och den bästa lagdelen i vårt tycke. Här finns Hirving Lozano och Raul Jimenez som de två stora tunga namnen. Båda har stora roller i sina klubblag i Europa. Här får övriga lagen i VM se upp för dessa herrar är målfarliga och kan avgöra många matcher för Mexiko vilket gör att vi tror att de grejar avancemang från gruppen.

Total betyg Mexiko = 12 av 20