Portugal - Schweiz i Fotbolls VM 2022

Matchen Portugal - Schweiz slutade med hela 6-1 till Portugal som därmed går vidare till kvartsfinal. Detta var den åttonde och sista åttondelsfinalen i Fotbolls VM 2022 i Qatar. Matchen spelades på Lusail Stadium i Al Daayen tisdag den 6 dec kl 20:00 svensk tid och sändes på TV av TV4 samt via livestream hos CMORE. Här hittar du all information om denna VM matchen med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds. Portugal är favoriter i denna matchen och infriade alla förväntningar!

Bästa odds Portugal - Schweiz i VM 2022

Här följer bästa odds på matchen från svenska spelbolag som uppdateras automatiskt:

Portugal - Schweiz Fotbolls VM

Laguppställningar Portugal - Schweiz 6/12

Officiella laguppställningar för Portugal och Schweiz i åttondelsfinalen i VM 2022:
Portugals laguppställning 4-3-3 - Officiella
Målvakt: Costa
Försvar: Dalot, Dias, Pepe, Guerrerio
Mittfält: Neves, Carvalho, B.Silva
Anfall: Fernandes, Ramos, Felix
Här kan du se hela Portugals trupp till VM

Schweiz laguppställning 4-2-3-1 - Officiella
Målvakt: Sommer
Försvar: Fernandes, Akanji, Schär, Rodriguez
Def Mittfält: Freuler, Xhaka
Off Mittfält: Vargas, Sow, Shakiri
Anfall: Embolo
Här kan du se hela Schweiz trupp till VM

Speltips Portugal - Schweiz 24 november 2022

Portugal var redan klara när de spelade sin sista match mot Sydkorea och gick därför vidare ändå. Men nu är det fullt fokus igen och då ställer man upp med bästa laget. Ronaldo jagar sitt nionde VM-mål men får inleda matchen på bänken och Ramos startar istället. Där bakom ska Felix och Fernandes mata fram bollar. Portugal har ett jämnstarkt lag utan några svagheter och är favoriter mot Schweiz. Det kommer bli tufft men vi tror att Portugal grejar avancemanget till slut.

Schweiz har varit väldigt stabila och har två vinster med sig från gruppspelet. I sista matchen slog man Serbien med 3-2 vilket gjorde att man tog sig vidare. De är bra organiserade och kan vara svåra att bryta ner. Något som Brasilien fick erfara då man bara lyckades vinna med 1-0 i den matchen. En jämn tillställnign väntas och nycklarna för Schweiz är att Shaquiri kommer loss och att Embolo är klinisk i chanserna som kommer uppstå. Vi tror dock inte att Schweiz håller hela vägen utan att Portugal till slut blir för starka.

Speltips. Portugal vinner en jämn match med 2-1!

Livestream Portugal - Schweiz 6/12 2022

Matchen Portugal - Schweiz sänds på tv med matchstart kl 20:00 av TV4 och det betyder att livestream finns tillgänglig hos CMore.

Erbjudanden VM 2022

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

bet365

NoAccountBet har just nu den största bonusen till nya kunder på VM. De erbjuder detta erbjudande till nya kunder:

Unibet har en ny VM-Bonus på 100% upp till 500 kr. Gäller under hela VM så passa på: