Qatar - Senegal 1-3 i Fotbolls VM 2022

Matchen Qatar - Senegal slutade 1-3 och var lagens andra matchen i Fotbolls VM 2022 i Qatar. Matchen spelades på Al Thumama Stadium i Doha den 25 nov kl 14:00 svensk tid och sändes på TV av TV4 samt via livestream hos CMORE. Här hittar du all information om denna VM matchen med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds.

Bästa odds Qatar - Senegal i VM 2022

Här följer bästa odds på matchen från svenska spelbolag som uppdateras automatiskt:

Fotbolls EM

Laguppställningar Qatar - Senegal 25/11

Här är följande officiella laguppställningar för Qatar och Senegal i deras andra match i VM 2022:
Qatars laguppställning 5-3-2 - Officiell
Målvakt:Barsham
Försvar: Ahmed, Khoukhi, Mohammad, Hassan, Pedro Miguel
Mittfält: Boudiaf, Al Haydos, Madibo
Anfall: Almoez Ali, Afif
Här kan du se hela Qatars trupp till VM

Senegals laguppställning 4-2-3-1 - Officiell
Målvakt: Mendy
Försvar: Sabaly, Kouilibaly, Diallo, Jakobs
Def Mittfält: Gueye, N. Mendy
Off Mittfält: Diatta, Diédhiou, Sarr
Anfall: Dia
Här kan du se hela Senegals trupp till VM

Speltips Qatar - Senegal 25 november 2022

Qatar är som värdland har satsat stort på VM och laget har blivit bättre och bättre men har fortfarande en bra bit kvar till de bästa nationerna. I Öppningsmatchen mot Ecuador blev man helt utspelade i första halvlek och förlorade till slut matchen med klara 2-0- Inte mycket stämde och nu väntar ett ännu tuffare Senegal. Qatar har för dålig kvalite och tempo för att kunna rubba lagen som är med i VM. Nej det här håller inte helt enkelt!

Senegal är Afrikas bästa lag just nu och man tog sig till VM genom att slå ut Egypten. Senegal förväntas gå vidare från grupp A tillsammans med Nederländerna och har en rad storspelare. Här kommer Senegal givetvis gå för seger och inte mycket talar för att Qatar har något att sätta emot. Detta trots att Senegal får klara sig utan storstjärnan Mané som är skadad och missar hela VM. Senegal måste vinna matchen för att ha chans att ta sig vidare efter förlusten mot Holland med 2-0. Bra också om man kan göra mer mål än vad Ecuador gjorde för att kunna ta sig vidare på målskillnad.

Speltips. Senegal vinner med 3-0!

Livestream Qatar - Senegal 25/11 2022

Matchen Qatar - Senegal sänds på tv med matchstart kl 14:00 av TV4 och det betyder att livestream finns tillgänglig hos CMore

Erbjudanden VM 2022

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder:

bet365

Hajper har precis fixat en bra bonus till nya spelare under VM slutspelet: