Semifinaler i Fotbolls VM 2022

Här kan du läsa om alla semifinalerna i vinterns Fotbolls VM. Det är totalt 2 matcher som ska spelas och vi ger dig alla förutsättningar för matcherna och vilka som kan komma att mötas sett till hur kvartsfinalerna spelas. Vi går igenom match för match och den som vinner spelar Final!

Semifinaler Fotbolls EM 2021

Semifinaler Spelschema

Semifinalerna i VM blir klara efter att kvartsfinalerna spelats klart. De spelas tisdag 13/12 och onsdag 14/12 enl följande spelschema:

Tisdag 13 december
20:00 Semifinal 1: Vinnare QF1 v Vinnare QF2 (Lusail Stadium, Al Daayen)

Onsdag 14 december
20:00 Semifinal 2: Vinnare QF3 v Vinnare QF4 (Al Bayt Stadium, Dakhira)

Semifinal 1: Vinnare kvartsfinal 1 mot Vinnare kvartsfinal 2

I Semifinal 1 som spelas tisdag den 13 december kl 20:00 spelar vinnaren av kvartsfinal 1 mot vinnaren av kvartsfinal 2 och om vi får tippa kan det bli Spanien eller Brasilien som spelar som hemmalag.
Som motståndare till dessa lag kan det bli Holland eller Argentina och vi kan få en drömsemifinal mellan Brasilien och Argentina i denna semifinal. Det kan även bli en europeisk uppgörelse om Holland eller Spanien tar sig så här långt.
Så en trolig semifinal 1 kan bli Brasilien - Argentina

Semifinal 2: Vinnare kvartsfinal 3 mot Vinnare kvartsfinal 4

I Semifinal 2 som spelas onsdag den 14 december kl 20:00 spelar vinnaren av kvartsfinal 3 mot vinnaren av kvartsfinal 4 och om vi får tippa kan det bli Belgien eller Portugal som står som hemmalag. Vi tror att Belgien är det starkaste laget och kommer gå till semifinalen som hemmalag.
Som motståndare i denna semfinal kan det bli antingen Frankrike eller England och om vi får gissa tippar vi på att Frankrike är det starkare laget av dessa två. Det finns även möjlighet att England möter Belgien eller Portugal möter Frankrike. Men vi tror på denna semin:
Så en trolig semifinal 2 kan bli Belgien - Frankrike

Troliga semifinaler VM 2022

Så här skulle Semifinalerna spelas om favoriterna vinner sina grupper och kvartsfinalerna och spelat som förväntat:

Tisdag 13 december
20:00 Brasilien v Argentina (Lusail Stadium, Al Daayen)

Onsdag 14 december
20:00 Semifinal 2: Belgien v Frankrike (Al Bayt Stadium, Dakhira)

Efter att dessa semifinaler har spelats vet vi vem som tar sig till finalen i Fotbolls VM 2022. Den spelas söndag den 18 december kl 16:00. Förloraren i respektive semifinal får spela match om tredjepris som spelas lördag den 17 december kl 16:00 om vem som kniper bronset.

Bästa odds på Semifinaler VM 2022

Här nedan kan du redan nu följa bästa odds på alla VM-matcher. När respektive semifinal blir klar följer du de bästa oddsen här:

Livestream Semifinaler Fotbolls VM 2022

Matcherna sänds i TV4 och SVT och det betyder att livestream finns tillgänglig hos CMORE och SVT/Play som du ser i spelschemat ovan. CMORE livestream kostar en slant men istället är den helt reklamfri. CMORE sänder hälften av alla matcher i VM 2022 vilket gör att dessa går att se via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV. SVTPlay som sänder den andra hälften av åttondelsfinalerna är helt gratis.

Erbjudanden VM 2022

Här kommer vi inom kort ladda upp med alla bra erbjudanden från spelbolagen på Fotbolls VM 2022

FAQ - Vanliga frågor om Tv-Tider Fotbolls VM

Här hittar du vanliga frågor om TV-tiderna för Fotbolls VM. Här har även vi samlat de vanligaste frågorna om livestream av VM i Fotboll.

📆 När spelas semifinalerna i Fotbolls VM?
📆 Det är två semifinaler som spelas i VM i Fotboll. Första semifinalen spelas tisdag den 13 december 2022 och den andra onsdag den 14 december 2022. Matchstart kl 20:00 på båda. Se alla Semifinalerna i VM här
📺 Vilka lag möts i Semifinalerna i VM?
📺 Efter att de fyra kvartsfinalerna är färdigspelade vet vi vilka lag som spelas. Fram till dess kan du hitta vilka som blir de troliga här
📆 Vilken tid spelas semifinalerna i Fotbolls VM?
📆 Semifinalerna spelas kl 20:00 båda dagarna.
.