Senegal - Holland i Fotbolls VM 2022

Matchen Senegal - Holland är den tredje matchen som spelas i Fotbolls VM 2022 i Qatar. Matchen spelas på Al Thumama Stadium i Doha den 21 nov kl 17:00 svensk tid och sänds på SVT samt via livestream på SVT play. Här hittar du all information om den första VM matchen med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds. När två av favoriterna i Grupp A möts i den första matchen.

Bästa odds Senegal - Holland i VM 2022

Här följer bästa odds på matchen från svenska spelbolag som uppdateras automatiskt:

Fotbolls EM

Laguppställningar Senegal - Holland 21/11

Vi tror på följande laguppställningar för Senegal och Holland i deras första match i VM 2022:
Senegals laguppställning 4-3-3 - Preliminär
Målvakt: Mendy
Försvar: Sarr, Kouilibaly, Diallo, Ciss
Mittfält: Koyaté, Mendy, Gueye
Anfall: Sarr, Diedhiou, Mané
Här kan du se hela Senegals trupp till VM

Hollands laguppställning 4-3-3 - Preliminär
Målvakt: Stekelenburg
Försvar: Dumfries, Van Dijk, De Light, Blind
Mittfält: Klassen, Wijnaldum, De Jong,
Anfall: Malen, Depay, Bergwijn
Här kan du se hela Holland trupp till VM

Speltips Senegal - Holland 21 november 2022

Senegal är Afrikas bästa lag just nu och man tog sig till VM genom att slå ut Egypten i kvalfinalen. I denna grupp är man andrahandsfavorit att gå vidare och kan bli en obehaglig överraskning för många lag i VM. Man har en rad storspelare med Sadio Mané från Liverpool som den största stjärnan och kapten för laget. Mot Holland är man inte favoriter men kan kanske stå för en skräll här och vi tror på en jämn match.

Holland gjorde ett ok VM-kval där man lyckades vinna gruppen före lag som Norge och Turkiet. Man var lite illa ute men kunde till slut reda upp det med en vinst mot Norge i sista matchen med 2-0. Nu möter man ett bra Senegal som har en fördel av att matchen spelas i Qatar med allt vad det innebär. Van Dijk är kapten och mittback och blir en viktig pjäs för att hålla koll på de snabba senegaleserna.

Speltips. Senegal skräller och vinner med 2-1!

Livestream Senegal - Holland 21/11 2022

Matchen Senegal - Holland sänds på tv med matchstart kl 17:00 av SVT och det betyder att livestream finns tillgänglig hos SVTPlay

Erbjudanden VM 2022

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder: