USAs trupp i Fotbolls VM 2022

USA spelar i Fotbolls VM i Grupp B tillsammans med England, Iran och Wales. Gregg Berhalter som är USAs förbundskapten tar ut USAs trupp strax innan VM. Christian Pulisic är kapten och största stjärnan. Nedan hittar du den senaste truppen.

USA i Fotbolls VM

Matcher och TV-Tider USA VM 2022

21 november USA - Wales kl 14:00 spelas på Ahmad Bin Ali Stadiumi Al Rayyan och sänds på TV4/CMORE
25 november England - USA kl 20:00 spelas på Al Bayt Stadium i Dakhira och sänds på SVT/SVTPlay
29 november Iran - USA kl 20:00 spelas på Al Thumama Stadium i Doha och sänds på SVT/SVTPlay.

Fotbolls VM

Bästa odds USA

USA spelas för närvarande till 101,00 ggr pengarna hos Unibet

Betyg USAs spelartrupp

USA har ett helt ok lag men inte många tror att de ska kunna utmana om några framskjutna placeringar i mästerskapet. De har en helt ok trupp med några få stjärnspelare som Christian Pulisic som spelar i Chelsea. Övriga laget spelar i MLs eller i Bundesliga och om de överpresterar ska de kunna ta sig vidare från gruppen men där slutar nog VM för USA.

Målvakter - Betyg 2 av 5

Förstemålvakt i USA är Ethan Horwath från Nottingham Forest eller Zack Steffen som spelar i Man City. Inga målvakter som håller en jättebra standard. Steffen är andremålvakt i Man City och får inte mycket speltid. En av de svagare lagdelarna i USA.

Backar - Betyg 2 av 5

USA brukar köra en fyrbackslinje och har inte riktigt hittat rätt spelare som kan tänkas starta i mittförsvaret i en VM-premiär. Det finns mest spelare i MLS och de håller tyvärr inte lika hög klass som många av de europeiska toppklubbarna. Ytterbackar finns det däremot några intressant som Yedlin och Robinson. De kan nog få lite speltid och starta i VM. USA kommer framförallt få svårt mot Englands snabba anfallare.

Mittfält - Betyg 2 av 5

På mittfältet har USA lite samma problem som i mittförsvaret hrä finns flera dugliga spelare att välja på men den riktiga fullträffen har man inte hittat ännu. Hårt jobbande och några fina passningsfötter finns. Malik Tillman är en offensiv mittfältare från Bayern München är väl den spelare som kan blomma ut på sikt även om det kanske är för tidigt i detta VM.

Anfallare - Betyg 3 av 5

I anfallet för USA handlar det mesta om Christian Pulisic. Den vindsnabbe yttern är den största och bästa spelaren i USA. Kan han få fart och hitta formen så kan han bli viktig för USAs famgång. Med Pulisic i truppen blir det en trea för annfallet men utan honom en svag tvåa.

Total betyg USA = 9 av 20