Wales - Iran i Fotbolls VM 2022

Matchen Wales - Iran är den andra matchen för lagen i Fotbolls VM 2022 i Qatar. Matchen spelas på Ahmad Bin Ali Stadium i Al Rayyan den 25 nov kl 11:00 svensk tid och sänds på TV av TV4 samt via livestream hos CMORE. Här hittar du all information om denna VM matchen med laguppställningar, livestream, speltips och bästa odds. Wales är solklara favoriter i denna VM-match!

Bästa odds Wales - Iran i VM 2022

Här följer bästa odds på matchen från svenska spelbolag som uppdateras automatiskt:

Fotbolls VM

Laguppställningar Wales - Iran 25/11

Vi tror på följande laguppställningar för Wales och Iran i deras andra match i VM 2022:
Wales laguppställning 3-4-3 - Preliminär
Målvakt: Hennessey
Försvar: Ampadu, Rodon, B. Davies
Mittfält: C. Roberts, Allen, Ramsey, N. Williams
Anfall: Bale, Moore, James

Irans laguppställning 4-1-4-1 - Preliminär
Målvakt: Alireza
Försvar: Noorafkan, Hosseini, Kanaani, Moharrami
Def Mittfält: Ezatolahi,
Mittfält: Jahanbaaksh, Nourollahi, Ali Gholiz, A Sayyadmanesh
Anfall: Azmoun

Speltips Wales - Iran 25 november 2022

Wales vann den avgörande playoff matchen mot Ukraina och är nu i VM. Efter den inledande matchen mot USA är det nu dags för att möta Iran och här är Wales stora favoriter. Wales som är rankade på 18:e plats i världen kan mycket väl gå långt i VM om man får ihop alla delar av spelet. Vi ser Wales som det bättre laget mot Iran och de bör vinna även om det blir ganska jämnt.

Iran spelade flera bra matcher i sitt vm-kval och är ett av de bästa lagen i Asien och klarade avancemang till VM. Men nu väntar ett betydligt svårare motstånd och här kommer man dessutom att behöva gå för seger för att kunna avancera till åttondelsfinal. Vi tror att Iran får det svårt och förlorar en jämn match.

Speltips. Wales vinner med 1-0!

Livestream Wales - Iran 25/11 2022

Matchen Wales - Iran sänds på tv med matchstart kl 11:00 av TV4 och det betyder att livestream finns tillgänglig hos CMore

Erbjudanden VM 2022

Bet365 är ett av världens största spelbolag och enligt vårt tycke ett av de bästa. De erbjuder följande erbjudande till nya kunder: